درخواست عضویت در گروه ایرنین مدرن ( دختر پسرای ایرونی ) بزرگترین گروه فارسی زبان در یاهو

Subscribe to iranin_modern

Powered by us.groups.yahoo.com

۱۳۸۹ دی ۸, چهارشنبه

دستور پخت کوکو سبزی های زمستانی

دستور پخت کوکوهای زمستانی
دوستان سلام
حالا که در فصل زمستان هستیم براتون یک سورپرایز دارم البته اکثرا با این غذا آشنایی دارید ولی این دفعه میخوام روش جدید از یک غذای زمستانی براتون داشته باشم

بزرگترین گروه ایرانی در یاهو

مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:

2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
یك عدد فلفل دلمه‌ای قرمز بزرگ (نگینی خرد شود)
یك قاشق چای‌خوری زیره سبز
3 عدد تره‌فرنگی حدود 450 گرم (خلالی خرد شود)
150 گرم برگ اسفناج
5 عدد تخم‌مرغ بزرگ
یك قاشق سوپ‌خوری ریحان تازه خرد شده
یك قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خرد شده
نمك و فلفل به میزان كافی
دو سوم پیمانه پنیر پارمسان (برای سرو درصورت دلخواه)



طرز تهیه:

1- تابه متوسطی آماده كرده و روغن زیتون را در آن بریزید. سپس تابه را روی شعله اجاق‌ گاز قرار دهید و فلفل‌دلمه‌ای را در روغن ریخته و روی دمای متوسط اجاق‌گاز تفت دهید.

برای این منظور 6 تا 8 دقیقه زمان نیاز است. در طول این مدت، مرتب فلفل‌های خردشده را هم بزنید. نصف قاشق چای‌خوری از زیره را نیز در مواد بریزید و 1 تا 2 دقیقه حرارت دهید.

2- حالا تره فرنگی خردشده را به مخلوط فلفل و زیره اضافه كنید و در ظرف را بگذارید و 4 تا 5 دقیقه صبر كنید تا تره فرنگی نرم شده و بپزد. سپس كمی نمك و فلفل سیاه اضافه كنید تا مواد مزه‌دار شوند.

3- برگ‌های اسفناج را شسته و همراه آب آن به مواد اضافه كنید و در ظرف را بگذارید. مدت 5 دقیقه دیگر حرارت دهید تا اسفناج در همان آب حاصل از شستن بپزد.

نكته: در صورتی كه برگ‌های اسفناج درشت است، آنها را خرد كنید.

4- تخم‌مرغ‌ها را در كاسه دیگری شكسته و با نمك، فلفل، ریحان، جعفری و باقیمانده زیره مزه‌دار كنید.

سپس آن را روی سبزیجات پخته داخل تابه ریخته و شعله اجاق‌گاز را زیادتر كنید تا تخم‌مرغ به اصطلاح، خودش را بگیرد و تغییررنگ پیدا كند؛ البته برای این منظور باید در تابه را بگذارید.

5- پس از اینكه سطح زیرین كوكو سرخ شد، شعله بالای فر را روشن كرده و تابه را داخل فر قرار دهید تا روی آن نیز سرخ شود، ولی مراقب باشید قهوه‌ای‌رنگ نشود. در پایان، پنیر پارمسان را روی سطح كوكو رنده كرده و سرو كنید.

نكته:

اگرچه مرحله پایانی پخت این كوكو در ایتالیا داخل فر است، ولی اگر اجاق‌گاز شما فر ندارد، می‌توانید پس از سرخ‌شدن قسمت زیرین كوكو، آن را به چند قسمت بریده و پس از برگرداندن تكه‌ها، سطح روی كوكو را نیز سرخ كنید.


بزرگترین گروه ایرانی در یاهو

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر