بنیانگذار انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(س) که بزرگترین انقلاب مردمی جهان به دست او رقم خورد، پیش بینی جالبی درباره انقلاب مردم مصر علیه حکومت حسنی مبارک و سرنوشت او داشته است...
در بخشی از سخنان ایشان درباره انقلاب آینده مردم مصر آمده است:
«من امیدوارم که ملت هاى دیگر هم توجه بکنند و اقتدا بکنند به این ملت ایران. ملت مصر اعتنا نکند به این حکومت جائرى که اعلام مىکند که ما هرکس اسم از اسلام ببرد سرکوب مىکنیم. بدانند که اسلام در مصر در خطر است و واجب است بر زن و مرد مصرى که قیام کنند و این حکومت فاسد را، که از اول اعلام جنگ با اسلام داده است، سرکوب کنند.»
صحیفه امام جلد ۱۵، صفحه ۳۱۸
همچنین رهبر مسلمین جهان حضرت ایت اله خامنه ای بارها طی سخنرانی های مختلف به مبارک کافر گوشزد نموده خشم خداوند از اعمال خبیصانه وی را که در زیر به قسمتی از این مطالب اشاره میکنیم ( به همراه منبع مستند )
رهبر معظم انقلاب اسلامي دوم تير ماه سال جاري در در ديدار اعضاى بسيجى هيئت علمى دانشگاهها، شرايط جديد منطقه را پيشبيني کردند و فرمودند: «اگر من بخواهم آن لبّ تلقى و برداشت خودم را به شما عرض بكنم - كه شايد در يك مجال كوتاه، برايش استدلال هم نشود ارائه كرد؛ البته مستدل است، منتها شايد دردو كلمه نشود استدلالى برايش بيان كرد - اين است كه مراكز استكبارى جهانى درمقابلهى با حركت اسلامى كه نماد واقعىاش جمهورى اسلامى است، "دارند آخرين تلاشهاى خودشان را ميكنند". در بسيارى از عرصهها تلاشهايشان و تدابيرشان "به بنبست خورده و كار از دستشان در رفته" است. اين كمربندى كه اينها بر دور مسائل جهانى كشيده بودند و حيطهبندىاى كه كرده بودند، در حساسترين نقاط روى زمين يعنى خاورميانه، اين كمربند پاره شده - يا سست شده، حداقلش اين است؛ ولى به نظرمن پاره شده - و از دستشان در رفته است.
خدا مرحوم آ شيخ حسين لنكرانى، روحانى سياسىِ كهنهكار قديمى را رحمت كند.ايشان سالهاى 53 و 54 يا شايد هم زودتر - سالهاى اواخر دههى چهل - وضعيت رژيم طاغوت را تشبيه ميكرد به كسى كه روى يك گنبدى رفته و يك دستمال ابريشمى هم دستش است كه توى آن پر از گردوست؛ و گوشهى اين دستمال وا شده، و گردوها همين طور دارد ميريزد؛ اين ميخواهد اين گردو را بگيرد، يك گردو از آن طرف مىافتد، يك گردوى ديگر، يك گردوى ديگر، خودش هم روى گنبد است! بالاخره آدم روى زمين صاف، باز ميتواند گردوها را هر جور هست جمع كند.
به نظر من امروز نظام سلطه در مواجههى با حركت اسلامى يك چنين حالتى دارد. جاپايش محكم نيست؛ زيرا بسيارى از شگردهاى تبليغاتىِ استواربنيانِ قديمىِ اينها براى مردم دنيا رو شده است. امروز در جامعهى آمريكا، خشم عميق از حضور قدرتمند لابى صهيونيستى بتدريج دارد توسعه پيدا ميكند. اين نارضائى در بين مردم آمريكا - كه مركز تحرك صهيونيستها و قدرتمندان صهيونيستى و سرمايهداران صهيونيست است - بتدريج دارد به وجود مىآيد؛ البته رژيم حاكم در آمريكا بر مردم بسيار سخت ميگيرند - يك نوع خاص سختگيرى - و آنچنان اينها را مشغول زندگى و گرفتار زندگى ميكنند كه فرصت سر خاراندن ندارند؛ در عين حال اين حالت دارد به وجود مىآيد. *اين اطلاعات موثق ماست. * در كشورهاى اروپائى هم به يك نحو ديگر. كشورهاى اسلامى كه معلوم است. *كشورهاى خاورميانه كه معلوم است. *ملتها حالت نفرت - و بعضاً بغض - نسبت به رژيم ايالات متحده و مجموعهى سلطه در دنيا دارند. اين را هم نميتوانند جمع كنند؛ هى تلاش ميكنند، اما نميتوانند جمع كنند.»
ايشان سال گذشته در دیدار با گروههای مبارز فلسطینی، به تحولات منطقه و مساله فلسطین اشاره كردند و فرمودند: «شكى نيست كه بر اساس حقايقى كه خداى متعال تقدير كرده است، خاورميانهى جديد شكل خواهد گرفت و اين خاورميانه، خاورميانهى اسلام خواهد بود».
به بهانهی «اتفاقات اخیر در كشور مصر»، پایگاه اطلاعرسانی حضرت آیتالله العظمی خامنهای، در ویژهنامهای به بررسی تحولات اخیر در كشورهای اسلامی منطقه خاورمیانه میپردازد.
در اولین بخش از این ویژهنامه، گزیدهای از سخنان معظمله درباره ملت و دولت مصر در اختیار مخاطبان قرار میگیرد:
مسلمانان در عزلت بودند
در آفريقا، در آسيا و در خاور ميانه، چقدر كشورهاى اسلامى وجود دارد كه در آنها نظامهايى رفت و نظامهاى ديگرى آمد؛ اما همه جا مسلمانان در انزوا و عزلت بودند. مثلا كشورى مثل عراق، رژيم سلطنتى داشت. رژيم سلطنتى رفت، رژيم ديگرى بر سر كار آمد. آن هم رفت، عده ديگرى آمدند. بعد آنها رفتند، يك عدهى ديگر جايشان را گرفتند. باز آن عده رفتند و عده ديگرى آمدند. تا اينكه نوبت به بعثيها رسيد. در تمام اين نقل و انتقالها، كسانى كه جايشان خالى بود، مسلمانان بودند. اكثريت قاطع مردم عراق، مسلمانند؛ اما در تحولات مذكور، اصلا خبرى از حضور آنها نبود! يا فرض بفرماييد در كشور مصر - البته آنجا، جمعيتى به نام «اخوان المسلمين» بود - تحولى شد و رژيم سلطنتى از بين رفت. با از ميان رفتن رژيم سلطنتى، رژيم جمهورى و انقلابى بر سر كار آمد كه چهرهى شاخصش «عبدالناصر» بود. بعد، عبدالناصر مرد، ديگرى آمد. بعد او رفت، ديگرى آمد. در تمام اين مدت - البته تا قبل از پيروزى انقلاب اسلامى - همهى تحولات، بركنار از جريان اسلامى و عناصر اسلامى بود. اصلا عناصر اسلامى، كارهاى نبودند. در همان انقلاب اول مصر هم، عناصر اسلامى مؤثر بودند؛ اما به مجرد اينكه حكومت جديد تشكيل شد، كنارشان زدند. بعضى را به زندان افكندند، بعضى را كشتند و بعضى را از صحنه خارج كردند. اينجا هم اسلام، حضورى نداشت.
بيانات در خطبههاى نماز جمعهى سوم رمضان 1415، 14/11/1373
مثل همان فريادى كه ملت ايران كشید...
بيانات در خطبههاى نماز جمعهى سوم رمضان 1415، 14/11/1373
مثل همان فريادى كه ملت ايران كشید...
در كشور مصر، يك عده جوان مسلمان، يك عده مردم مسلمان، مىايستند و شعار اسلامى مىدهند و هيچ ارتباطى هم برحسب ارتباطات معمولى انسانى، بين آنها و مردم ما نيست. اما به قدرى شعارهاى آنها به شعارهاى ما نزديك است، كه رئيس جمهور بدبخت روسياهشان مىگويد «اينها از طرف ايران تحريك شدهاند!» ما چه ارتباطى با آنها داريم؟ آنها مسلمانند. خود آنها شعار قرآن مىدهند. خود آنها هستند كه احساس مىكنند بايد در راه خدا حرف بزنند، فرياد بكشند و حركت كنند؛ مثل همان فريادى كه ملت ايران در دوران طاغوت عليه آمريكا و عليه استكبار و استبداد جهانى كشيد و باز هم مىكشد.
بيانات در ديدار فرماندهان «بسيج» سراسر كشور 27/08/1371
برای استكبار، شیعه و سنی فرقی نمیكند
بيانات در ديدار فرماندهان «بسيج» سراسر كشور 27/08/1371
برای استكبار، شیعه و سنی فرقی نمیكند
او كه با اصل اسلام دشمن است، در خصومت، برايش شيعه و سنى فرقى نمىكند. ديديم كه استكبار چگونه روى انقلابيون سنى در فلسطين و مصر فشار مىآورد. اينها كه شيعهى دوازده امامى نيستند. همهى اينها برادران اهل سنت ما هستند. مىبينيد كه چه فشارى روى اينها مىآورند. براى استكبار كه فرقى نمىكند. اما او كه با اسلام و شعب اسلام و ملت اسلام - از هر شكلش - مخالف است، حالا در موضع يكى از اين فرقهها قرار مىگيرد و عليه يك فرقهى ديگر تلاش مىنمايد و پول خرج مىكند. ما بايد هوشيار باشيم.
سخنرانى در ديدار با گروهى از روحانيون 05/10/1368
شكنجهی گروههای مسلمان در مصر
سخنرانى در ديدار با گروهى از روحانيون 05/10/1368
شكنجهی گروههای مسلمان در مصر
گروههاى مسلمانى كه براى دفاع از اسلام قيام مىكنند، بهوسيلهى سردمداران آن كشورها به راحتى زير فشار و شكنجه و زندان قرار مىگيرند و قدرتهاى جهانى هم از اينها - يعنى از دولتها - حمايت مىكنند. مصر، امروز اين گونه است. بسيارى از كشورهاى ديگر در دنيا همين گونهاند.
سخنرانى در ديدار با جمع كثيرى از جانبازان، خانوادههاى معظم شهدا، اسرا، 24/08/1368
حمایت آمریكا از حكومت وابستهی مصر
سخنرانى در ديدار با جمع كثيرى از جانبازان، خانوادههاى معظم شهدا، اسرا، 24/08/1368
حمایت آمریكا از حكومت وابستهی مصر
در مصر روشنفكرترين نسلهاى مسلمان، مورد تعقيب خشن و خشمآلود رژيم فاسد و نالايق آن كشور قرار مىگيرند، و حكومت وابسته و حقير آن كشور بزرگ مورد تشويق و كمك مالى و امنيّتى آمريكا قرار مىگيرد.
پيام به حجاج بيتالله الحرام 28/02/1372
مردم مصر، محب اهل بیتند
پيام به حجاج بيتالله الحرام 28/02/1372
مردم مصر، محب اهل بیتند
امروز، در كشور مصر، مسجد «رأس الحسين» آنجا كه خيال مىكنند سر مقدس آن بزرگوار مدفون است محل تجمع عواطف مردم محب اهل بيت مصر است. ملت مصر، ملت خوبى است. كار به رژيم و دولت آن كشور نداريم. ملت محب اهل بيت است.
بيانات در جمع علما، طلاب و روحانيان، در آستانهى ماه «محرم» 26/03/1372
بيانات در جمع علما، طلاب و روحانيان، در آستانهى ماه «محرم» 26/03/1372
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر