هوشمند شریفی اظهار داشت: به تازگی افرادی با تلفنهای اعتباری که اغلب فقط یکبار مورد استفاده قرار میگیرد، با کسبه و صاحبان کالا و خدمات در استان بوشهر تماس گرفته و پس از سفارش مقدار زیادی جنس، اعلام میکنند شرکت و اداره ما پول نقدی پرداخت نمیکند و از آنها میخواهند از طریق عابر بانک، وجه خود را دریافت کنند.
شریفی افزود: زمانی که مغازه دار یا مشتری به عابر بانک مراجعه میکند تا هزینه جنس فروخته شده را به حساب خود واریز کند، سارقان از وی میخواهند تا موجودی خود را اعلام کند.
وی تصریح کرد: پس چندین دقیقه از پشت تلفن آنها را مشغول صحبت کرده تا به گفته خودشان شیوه واریز پول به حساب شان را یاد دهند، در همین حین، شمارههای غیر رند را به آنها عنوان مبلغ پرداختی اعلام میکنند و از صاحب عابر بانک میخواهند تا پس از ثبت این اعداد، دکمه ارسال را فشار دهد، اما وی که از معطلی پشت باجه عابر بانک کلافه شده، با این دکمه پول را به حساب دیگری منتقل میکند و زمانی متوجه میشود اشتباه کرده که کار از کار گذشته است.
رئیس پلیس آگاهی استان ادامه داد: سرقتهایی از این دست در بوشهر، عسلویه و گناوه از مغازههای لاستیک فروشی، غذافروشی و حتی طلافروشی رخ داده و اعتماد مغازه داران به این گونه معاملات تلفنی و کشاندن آنها به پای عابر بانک شایع شده است.
این مقام انتظامی گفت: از طرفی حسابهایی که پول کسبه بوشهر به آن منتقل شده، یا با اسناد جعلی باز شده یا مربوط به نزدیکان فردی است که تماس گرفته و سریعا اقدام به برداشت آن شده است.
شریفی تصریح کرد: بررسیهای پلیسی و دستگیری برخی افراد این باند نشان میدهد سارقان در خارج از استان با اصناف تماس گرفته و اقدام به سرقت از حسابهای عابربانکی آنها میکنند.
رئیس پلیس آگاهی استان بوشهر این نوع سرقتها از اصناف در 20 روز گذشته تاکنون شیوع بیشتری یافته و انتظار میرود تا کسبه بوشهر از معاملات تلفنی با افراد ناشناس خودداری و در پرداخت وجه به حسابهای دیگر دقت کنند
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر